Een fiets kopen,
dat is doordacht kiezen

Vooraleer je een fiets koopt, stel je jezelf de volgende vragen.

Welk type fietser ben ik? Wil ik de bergen opvliegen met een racefiets? Of ben ik eerder gewonnen voor rustige fietstochten met een stadsfiets?. Heb ik een voorkeur voor de weg? Of is het bos mijn favoriete fietsterrein en verkies ik de mountainbike? Zoek ik een stoere jongensfiets voor m’n zoontje? Of een leuke meisjesfiets voor m’n dochtertje? Fietsen Maes helpt jou bij die keuze en maakt je wegwijs in de vele merken en mogelijkheden.

Stadsfietsen

Zoek je een kwalitatieve stadsfiets voor dagelijks gebruik? Kom langs en ontdek ons uitgebreid assortiment!

Herenfiets – Damesfiets – Kinderfietsen

Koersfietsen

Een koersfiets koop je op maat. Zodat jouw lichaam zo comfortabel mogelijk de kilometers verteert. Je krijgt deskundig advies over de aankoop van jouw perfecte koersfiets.

Mountainbikes

Een stevige mountainbike loodst je over alle terreinen. Deze tweewieler bezorgt je telkens weer een deugddoend avontuur. Vind jouw krachtpatser bij fietsen Maes.

Elektrische fietsen/High Speed 

Denk je aan een elektrische fiets of e-bike? Fietsen Maes adviseert je over de beste electrische fiets met middenmotor.

High-speed fietsen Stromer – Gazelle – Kalkhoff

Tweedehands fietsen

Dit is een platvorm waar we de tweedehands/occassie fietsen van klanten die een nieuwe fiets aankopen bij ons op plaatsen.  De fiets kan je bezichtigen bij de verkoper, deze staan nooit bij ons in de showroom. De gegevens om contact op te nemen met de verkoper staan er altijd bij.

Fietswielen

Zoek je nieuwe wielen voor je koersfiets, mountainbike of stadsfiets?
In het assortiment van Fietsen Maes vind je zeker wat je zoekt.

Fietsaccessoires

In een groot deel van de winkel vind je handige fietsaccessoires. Van ruime fietstassen tot helmen en stevige fietssloten. Kom langs en ontdek de nieuwste collecties!

Fiets kledij

Ga je racen of mountainbiken? Voorzie dan beschermende en comfortabele kledij die je warm houdt. Ontdek steeds de nieuwste collectie koerskledij en mountainbike-kleding in onze winkel!

Bezoek onze winkel

Fietsen Maes 

Bruggesteenweg 201
8830 Gits
T 051 22 32 22
F 051 24 84 06

Copyright © Fietsen Maes 2019 - BE 0429.964.475